Φανοποιείο

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Η επιχείρηση διαθέτει και ξεχωριστό τμήμα φανοποιίας με εμπείρα 25 ετών στον χώρο που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας παντός είδους επισκευές φανοποιίας. Το προσωπικό μας είναι από τα πλέον εξειδικευμένα και οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να προσφέρουν στον πελάτη υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Υπερσύγχρονος φούρνος βαφής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εγγυάται για το άριστο αποτέλεσμα. Η βαφή των αυτοκινήτων είναι υπόθεση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού. Η βαφή και η προετοιμασία του αμαξώματος συνεργάζονται τέλεια ώστε να πετύχουμε την καλύτερη εφαρμογή στη συνολική εικόνα του αυτοκίνητου σας. Οι βαφές μας γίνονται ξεχωριστά, δηλαδή η βαφή του αυτοκινήτου γίνεται ξεχωριστά από τα ανταλλακτικά πριν μονταριστούν ώστε να βάφουν όλες οι κρυφές επιφάνειες και εσωτερικά και εξωτερικά. Καθώς επίσης και στις επιφάνειες που δεν φαίνονται μετά το μοντάρισμα.

Υπερσύγχρονος εξόπλισμος και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού εγγυάται κορυφαία ποιότητα στις υπηρεσίες φανοποιείας. Η εταιρεία παρέχει κάθε είδος επισκευή και τοποθέτηση ανταλλακτικών φανοποιείας που χρειάζεται το αυτοκινητό σας. Από τη μικρή γρατζουνία καθώς και την επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από σοβαρή ζημιά είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε κάθε δυνατή λύση.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

  • Επισκευή του οχήματος με ασφαλιστική κάλυψη. Αναλαμβάνουμε την είσπραξη των χρημάτων από την ασφαλιστική σας εταιρία χωρίς επιβάρυνσή σας.
  • Παρέχουμε όχημα εξυπηρέτησης πελατών κατόπιν συνεννόησης προς διευκόλυνση των πελατών μας.
  • Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου σας.
  • Έλεγχος με εξειδικευμένο εξοπλισμό για τυχόν μη εμφανή επισκευασμένα μέρη του αυτοκινήτου. Ο έλεγχος αυτός προτείνεται σε υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.