Συναγερμοί

Το συνεργείο μας εγκαθιστά συναγερμούς διαφόρων τύπων τα τελευταία δέκα χρόνια με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα από λειτουργικής πλευράς και με στατιστική ακρίβεια που αγγίζει την τελειότητα σε προσπάθειες κλοπής ή σε κάποια προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο του συναγερμού για κάποιους λόγους ή απλά να γίνει εμφανής η αποτελεσματικότητα του.

Πέρασαν αρκετά χρόνια, σχεδόν 25, από τότε που οι πρώτοι συναγερμοί αυτοκινήτων εμφανίσθηκαν στην αγορά. Πολλές εταιρείες κινήθηκαν δυναμικά για να παρουσιάσουν κάποια ποιοτικά προϊόντα και να κερδίσουν ένα κομμάτι της αγοράς.

Τέτοιες εταιρείες είναι η Scorpion, η Cobra, η ELSER, η LASER line, οι οποίες ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τα προϊόντα τους και να τα παρουσιάζουν στην αγορά των αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η αναβάθμιση αυτή ικανοποιεί όλους τους πελάτες, αλλά και εμάς τους τεχνικούς, διότι πάντα θέλουμε ικανοποιημένους πελάτες, με λιγότερα προβλήματα.

Στον τεχνικό τομέα είναι πολλές φορές δύσκολο να μιλάμε για εξαφάνιση των προβλημάτων ως δια μαγείας, εδώ λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ένα προϊόν σχεδιασμένο σωστά, από εργονομικής πλευράς, μειώνει αισθητά την πολυπλοκότητα μιας βλάβης.

Αυτά που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη διαμόρφωση της γνώμης ενός πελάτη είναι πάντα οι τιμές των προϊόντων και η αξιοπιστία, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για κάποιο αντικλεπτικό σύστημα. Η εγκατάσταση γίνεται από τεχνικούς του συνεργείου μας και υπάρχει κάλυψη εγγύησης σε όλους τους τομείς μιας νέας τοποθέτησης.